Avatar - iedereen welkom

#Avatar, wasda ? Je weet wel , die film rond de 4 natuurelementen. Wat je misschien nog niet wist, is dat Avatar(sport) ook een aanbod is voor alle Brusselse jongeren die er graag eens tussen uit zijn, weg van de stad, in de natuur, back-to-basics. De batterijen opladen, geen prikkels van buitenaf, maar in groep of eerder alleen, avontuurlijke buitensporten beoefenen in een natuurlijke omgeving, tuinieren of handen uit de mouwen steken in het bos.

We zijn gelegen in Aarschot, tussen Leuven en Diest,bereikbaar met trein en openbaar vervoer.

Avatar(sport) maakt deel uit van D’Broej VZW en tracht via psychofysiek werken, jongeren te bereiken, uit te nodigen om, in groep, hun grenzen te verleggen, uit hun comfortzone te treden. Dit doen ze elk op eigen tempo. We begeleiden hen enkel in het proces.

De rode draad is buitensport en de natuurelementen vormen de rode draad in het aanbod. We zijn geopend van 4 april tem eind november en verwelkomen er elk jaar meer en meer jongeren, scholen en vriendengroepen. Alle organisaties of verenigingen zijn welkom.

Ben je op zoek om eens iets anders te doen in de vakantie, in de week, in het weekend met jongeren ? Zeggen de kernwoorden avontuur, fun, adrenaline, teamwork, kampvuur, chillen, rust…. jullie iets ? 
Of ken je een jongere die nood heeft om er even tussenuit te zijn?

Kijk gerust eens op onze website of sociale media om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

GSM 0486-353-141
Facebook: avatarsport
instagram: avatarsportcw
www.avatarsport.org